Rekond / Bilvård

Rekond Lidingö

Är du noga med din bil? Det är vi. Till oss lämnar du din bil om du vill ha professionell hjälp med biltvätt, bilrekond, avfettning, vaxning, polering i Lidingö. Vi tar tvättar och polerar alla modeller av personbilar, stora som små. Konsten att behålla glansen i lacken!

En obehandlad lack tappar snabbt sin glans. En behandlad bil håller sig fin från år till år. Därför erbjuder vi också lackkonservering, fönsterskydd och textilimpregnering på Lidingö. Lämna in din bil på lackskydd till våren, så är ni säkra på att lacken blir grundligt rengjord från vinterns vägsalt och smuts, och skyddad på nytt inför sommarens nyasfaltering och starka solstrålar. Bilens vårdade yttre ger dig personligen ett ordningssamt samt vårdat intryck.

En grundlig rengöring av bilens interiör rekommenderas efter vintern, som är vår smutsigaste årstid med grus och smuts som dras med in i bilen. Boka in din bil innan smutsen hinner få fäste i bilens interiör.

Vi värdesätter kvalitét framför kvantitet! Intresse, noggrannhet och engagemang är viktiga faktorer för ett väl utfört arbete. Vänlighet och ärlighet varar längst och uppskattas av kunden som kronan på verket.

Välkommen att lämna kontakta oss för snabb och personlig service.